News

Content fill follow soon


 
icon rounded 25

HortiTaal –
meer dan enkel horti

Steeds vaker komen onze klanten bij ons met vertaalverzoeken die deels of zelfs helemaal niet met tuinbouwterminologie te maken hebben. En ook hierbij helpt HortiTaal graag!
Lees verder

 

F26 02 125 m crop sq

Nieuwe directeur HortiTaal

De afgelopen jaren zijn we gestaag meegegroeid met onze klanten. Met ingang van 1 januari 2022 heeft Susanna Ruiter Bähler haar functie als directeur overgedragen aan Ruud Ruiter.
Lees verder

 
 
strategie

Klantcase:
business model

Een internationaal opererende klant besloot eind 2020 een nieuw business model te implementeren. Maar hoe zorg je ervoor dat iedereen ‘het verhaal’ achter de verandering begrijpt? HortiTaal bood de helpende hand.
Lees verder

Globe

Ondertitelen
en transcriberen

Bedrijfstours, productlanceringen en interviews: nu we door COVID al anderhalf jaar tot ons beeldscherm zijn veroordeeld, ziet HortiTaal veel klanten die op een creatieve manier via allerhande video’s zichzelf aan de buitenwereld blijven presenteren. En dat levert interessante nieuwe uitdagingen op.
Lees verder

bio

Teksten voor een unieke doelgroep

HortiTaal schrijft en vertaalt teksten voor de hele keten. Dat daar ontelbaar veel doelgroepen bij horen, moge duidelijk zijn. En dat bleek ook weer toen een van onze klanten met een interessant verzoek naar ons kwam.
Lees verder

 
 
Taart

.

ZZP lunch2

.

 
 
Revisie2

.

Copywriter

.

Slanke vinger

.