Nieuwe directeur HortiTaal


 

De afgelopen jaren zijn we als HortiTaal gestaag meegegroeid met onze klanten. Dit betekent ook een iets andere invulling van onze organisatie: met ingang van 1 januari 2022 heeft Susanna Ruiter Bähler haar functie als directeur overgedragen aan Ruud Ruiter.

 
 
F26 02 125 m
 
 

Ruud begeleidt het HortiTaal-team vanuit zijn eigen bureau fond® family in business. Hij neemt de bedrijfskundige kant van HortiTaal voor zijn rekening, door er op de achtergrond voor te zorgen dat de klanten op een professionele en kundige manier worden bediend.

Ruud heeft zijn sporen in de tuinbouwwereld ruimschoots verdiend en beschikt over brede kennis en ervaring op het gebied van de uitdagingen binnen familiebedrijven. Dat laatste brengt hij in de praktijk via zijn bureau fond – family in business.

Voor u als klant verandert er niets. Uw aanspreekpunten binnen HortiTaal blijven dezelfde. Door het afstoten van haar werkzaamheden als directeur heeft Susanna meer tijd om zich inhoudelijk met de bronteksten en vertalingen bezig te houden, waardoor de kwaliteit en het gebruik van de juiste terminologie ook in de toekomst gewaarborgd blijven, zoals u dat van ons gewend bent!

Terug naar de nieuwspagina