Klantcase: websitevertaling met extra service


 

Een van onze klanten had begin dit jaar een ambitieus plan: binnen enkele weken moest een volledig nieuwe website worden ontwikkeld. Gelukkig houden we bij HortiTaal van dit soort uitdagingen, en dus werkten we hier graag aan mee. Het bleek een uiterst interessante coproductie te worden.

 
Taart
 

Op verzoek van de klant, een wereldwijd actieve organisatie die duurzaamheid in de tuinbouw faciliteert en stimuleert, leverden wij een belangrijke extra dienst: het plaatsen van de vertaalde teksten in het CMS. Daarmee konden wij de opdrachtgever niet alleen ontzorgen op het gebied van tijdsinvestering, maar ook meteen de 67 (!) individuele pagina’s een visuele laatste check geven. Als vertaalbureau is het bovendien ook heel erg leuk om rechtstreeks het effect van je werkzaamheden op het scherm te kunnen zien.

Coproductie
Meestal is een website al helemaal klaar wanneer wij worden ingezet om nog een aantal extra talen te verzorgen. In dit geval liep de ontwikkeling van de Nederlandse, Engelse en Duitse sites echter volledig parallel aan elkaar. Dat betekende dat we scherp moesten communiceren en de planning strak moesten houden. Uiteindelijk werd het geheel een hele prettige coproductie tussen de klant, de websitebouwer en onszelf. Een samenwerking waar iedereen met veel plezier op terugkijkt en die HortiTaal bovendien een heerlijke taart opleverde als dank voor onze inzet.

De tijd benutten
Juist in deze tijd kan het nuttig zijn om bepaalde (misschien wel lang vooruitgeschoven) grote projecten op te pakken, zoals het ontwikkelen van een nieuwe website. Desondanks kunnen we ons voorstellen dat u twijfelt of het zetten van bepaalde stappen op dit moment wel zinvol is. Wij nodigen u daarom van harte uit hier per e-mail of telefonisch contact met ons over op te nemen. Samen kunnen we ongetwijfeld de best mogelijke oplossing vinden!

Terug naar de nieuwspagina