HortiTaal: ook voor tijdelijke inhuur communicatiespecialisten


 

De afgelopen jaren zijn de werkzaamheden van HortiTaal steeds verder doorontwikkeld. Van een ‘gewoon’ vakvertaalbureau via volledige tekstuele ontzorging, naar de huidige situatie waarbij we op basis van onze ervaring kijken hoe we de marketing- en communicatieafdelingen van onze klanten (nog) verder kunnen ondersteunen.

In het verleden schreven we hier al over projecten waarin we meedachten met een bedrijf over hun nieuwe businessmodel en hoe we voor steeds meer klanten onze (bedrijfs)journalistieke kwaliteiten kunnen inzetten. De manieren waarop HortiTaal uw communicatieafdeling kan ondersteunen, zijn haast eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan:

• Het interviewen van medewerkers en klanten om te verwerken in allerhande teksten

• Het inhuren van communicatiespecialisten voor het werken met interne collega’s

• Het ontzorgen van een afdeling ten tijde van onderbezetting

Alle mensen uit ons netwerk die wij hiervoor inzetten, werken als ervaren tekstschrijvers, journalisten, communicatiespecialisten e.d. in de groene sector. Want alleen diegenen die in de horti-business thuis zijn, kunnen onze sector ook werkelijk begrijpen. Het werk dat wij verrichten doen wij wereldwijd. Wij zorgen voor de juiste match.

Deze dienstverlening is op zijn best wanneer hij is toegespitst op de individuele klantbehoefte. Laat het dus vooral weten als u nu of in de nabije toekomst specifieke ondersteuning verwacht nodig te hebben. We gaan dan graag verder in gesprek om te kijken hoe we hier invulling aan kunnen geven en welke vorm dat moet krijgen.

Terug naar de nieuwspagina